LinkedIn YouTube Vimeo SlideShare
Menu

Boggaver fra Jonathan Løw

Klik her og køb Listen Louder bogen som hardcover hos Saxo.com...

Sagt om bogen

“En perle af en bog”
Christian Ørsted, ledelsesguru

“Jonathan Løw er verdensmester i gode idéer”
Gitte Carlend, serie-iværksætter

Listen Louder af Jonathan Løw

En lille rap sag på 91 sider om at lytte højere

Listen Louder er skrevet i et sprog og format, som jeg selv ville have tid og lyst til at læse. Det har heldigvis vist sig, at andre deler den lyst.

Bogen er solgt i over 15.000 eksemplarer og downloadet et tilsvarende antal gange. Det skyldes formentlig den meget handlingsorienterede og konkrete tilgang til innovation og kommunikation, som du møder i Listen Louder-bogen.

Bogen stiller skarpt på ‘at lytte højere’. Dvs. evnen til at skabe en kultur, der hele tiden er præget af nysgerrighed og lydhørhed, men samtidig er handlekraftig og effektiv.

Alle artikler i bogen bliver suppleret med værktøjer, der gør nemmere at omsætte den nye viden til succesfulde handlinger og innovationer.

Jeg forærer Listen Louder væk som både e-bog, PDF og lydbog. Den trykte udgave er udsolgt.

Klik her og læs meget mere om GURUBOGEN...

Fakta om bogen

Udgivelsesår: 2016

Redigeret af: Jonathan Løw

Hovedtemaer:

  • Iværksætteri
  • Innovation
  • Autentisk ledelse

GURUBOGEN

100 førende iværksættere og ledere i én bog

100 af verdens førende iværksættere og ledere har ordet i GURUBOGEN. De skriver på en jordnær og uhøjtidelig måde om innovation, iværksætteri og autentisk ledelse.

Selvom de fleste af guruerne har et imponerende CV med topposter hos steder som Airbnb, Apple, Danfoss, Endomondo, Google og Noma, så evner de at skrive helt nede på jorden, så alle kan få udbytte af det – uanset om du er enkeltmandsvirksomhed, vækstiværksætter, udviklingskonsulent, leder eller blot interesserer dig for bogens temaer.

GURUBOGEN er fyldt med den seneste nye viden, værktøjer og erfaringer fra 100 mennesker, der ved, hvad de taler om.

Du kan bl.a. blive klogere på, hvorfor idéer slet ikke er så vigtige, som vi går og tror, og hvorfor vi skal droppe snakken om at være forandringsparate og i stedet blive forandringsskabende.

Derudover er der konkrete råd til organisationer i alle faser af deres udvikling, en pallette af måder at sikre innovation og innovationskulturen på samt kvalificerede forslag til, hvordan du arbejder med din autenticitet som leder og menneske.

Klik her og læs meget mere om Disruptionbogen ...

Fakta om bogen

Udgivelsesår: 2017

Skrevet af: Jonathan Løw

Hovedtemaer:

  • Disruption
  • Disruptive innovation
  • Digitalisering
  • Forretningsudvikling

Disruptionbogen

Er du træt af ordet disruption? Så kald det i stedet for jordbærtærte, sommerferie eller noget andet, du virkelig holder af.

Lad os droppe slagsmålet om det konkrete ord og i stedet lytte højere til potentialet i den udvikling og verden, vi er en del af.

Denne lille bog er en konkret og jordnær guide til disruption. Bogen stiller skarpt på, hvad begrebet egentlig vil sige, og den kommer ind på de teknologier, vi kan få glæde af i fremtiden.

Derudover kommer Disruptionbogen med bud på, hvordan man gør disruption simpelt i sin organisation samt hvilke forskellige måder, der findes i forhold til at disrupte og innovere virksomheder og forretningsmodeller på.

Disruptionbogen er oplagt læsning for ledere, forretningsudviklere, HR-medarbejdere samt for iværksættere og alle andre, der arbejder med fornyelse og forandring.

Klik her og hent i gratis eksemplar...

Listen Louder’s innovationsguide

Innovation er et håndværk, der handler om at gøre gode idéer til virkelighed. Som håndværker har du brug for værktøjer for at kunne levere et godt stykke arbejde. Derfor har jeg lavet denne innovationsværktøjskasse til dig!

Innovation i dag er en absolut nødvendighed for både offentlige og private organisationer. Denne guide af giver dig konkrete og hands-on værktøjer til at udvikle idéer, afprøve dem i praksis, implementere dem i organisationen, ice-breakers og meget mere.

Share This