LinkedIn YouTube Vimeo SlideShare
Menu

Foredrag der flytter noget!

“At lytte højere er et skønt mindset”

“Jeg var helt høj efter dit foredrag”

“Verdensmester i gode idéer”

“Spot on!”

“Humoristisk og autentisk”

“Fantastisk inspirerende”

Iværksætteri og mening

 

Iværksætter-ilden

De fleste iværksættere brænder for det, de laver. Det er den ild, der gør, at de kan udrette store ting, men det er den samme ild, der øger risikoen for at brænde ud.

I dette personlige og levende foredrag fortæller jeg om mine egne vækstvirksomheder samt om en hård kamp med både stress og depression. Jeg kommer også med gode råd til, hvordan man finder balancen imellem at brænde og ikke at brænde ud.

Please don't fuck up the culture!

Min gode ven Brian Chesky sendte en mail med præcis den overskrift ud, da hans virksomhed Airbnb havde nået medarbejder nummer 100.

I dette foredrag stiller jeg skarpt på, hvordan man bevarer både motivation og mening i svære forandringsprocesser. Det kunne være i forbindelse med vækst; kriser; fyringsrunder og i det hele taget i perioder, hvor I skal omstille jer.

AI og disruption

 

Fremtiden tilhører de nysgerrige

For 10 år siden talte alle om “disrupt eller dø”. 10 år senere havde vi erfaret, at nogle dommedagsprofetier havde holdt vand, mens andre var stærkt overdrevne.

I dette spændende foredrag flyver jeg sammen med jer ind i fremtiden, når det kommer til AI. Hvordan vurderer I, hvorvidt I skal bygge AI fra bunden; begynde at bruge ChatGPT mere og i det hele taget skabe fremtiden frem for at vente på den?

AI - fra hype til hverdag

Som medstifter af en AI-virksomhed kender jeg alt til både hypen og potentialet i kunstig intelligens. I mange brancher er det noget, vi godt ved, vi skal have gjort noget ved, men ikke hvordan.

I dette foredrag, der af flere er blevet udråbt til det mest jordnære og handlingsorienterede herhjemme indenfor AI, stiller jeg skarpt på, hvad AI er for en størrelse og giver konkrete bud på, hvordan I kommer i gang med i det praksis.

Forandringer og nytænkning

Fra forandringsparat til forandringsskabende

Forandringsparat er populært begreb her i 2024, men det burde blive afskaffet for altid og erstattet af forandringsskabende. Hvorfor? Fordi det at være parat samtidig er at være passiv.

Dette foredrag er et tankevækkende og underholdende opgør med den forandringsparate tilgang til organisationer, ledelse og ens egen rolle som medarbejder. Derudover foreslår jeg at gå skridtet videre og tale om forbedringer frem for kun forandringer.

Listen Louder

Tilbage i 2016 skrev jeg bogen “Listen Louder”, der siden er blevet en #1 bestseller indenfor ledelse og organisation. Det er en bog om de mange gaver ved at træne evnen til at lytte højere.

Den gennemsnitlige leder lytter kun i 18 sekunder, før vedkommende afbryder en medarbejder. Derfor er det så vigtigt, at vi bliver langt bedre til at lytte højere. I dette foredrag gør jeg dig klogere på, hvordan du så bliver det i praksis.

Purpose og networking

Find dit hvorfor

Amerikaneren Simon Sinek har holdt den næst meste sete TedTalk nogensinde. I foredraget taler han om begrebet “Start with why” – en rejse ind i at finde mening i det, vi laver.

Jeg har fornøjelsen af at skrive forordet til flere af Simon Sineks bøger, og i dette foredrag gør jeg dig klogere på, hvordan man dels finder frem til sit eget og fælles why, samt hvordan man omsætter det i praksis i en travl hverdag.

Få dit drømmenetværk på speed-dial

Lær at connecte med dit drømmenetværk af manden der har spist middag med Richard Gere; mediteret med Dalai Lama; skrevet bøger med Simon Sinek og mange flere.

Hvad gør du, hvis du som iværksætter; leder eller andet drømmer om at komme i kontakt med nogle helt bestemt mennesker, du måtte finde inspirerende eller vigtige for din forretning?
Få svaret i dette underholdende og inspirerende foredrag.

Share This