LinkedIn YouTube Vimeo SlideShare
Menu

FREMTIDEN TILHØRER DE NYSGERRIGE
Alt I bør vide på 1 time

Jeres vigtigste årlige investering i fremtiden som organisation. Book 1 times spændende og levende indblik i de vigtigste trends og tendenser for 2023.

Ajourfør medarbejderne på nutiden og fremtiden i løbet af én time. Inviter nøglemedarbejdere eller hele organisationen med til et underholdende og jordnært indblik i:

  • Hvor er verden i dag anno 2022?
  • Hvor er vi på vej hen i 2023 og 2024?
  • Hvad vil overraske jer mest i de kommende år?

Den danske serie-iværksætter Jonathan Løw er nysgerrig af natur. Derfor har han talt med hundredvis af iværksættere, ledere og innovatører fra hele verden. Han har kombineret dette med sine egne 20 års erfaring som iværksætter og leverer på én time det indblik, enhver organisation har behov for i nutiden og fremtiden.

Det er hverken bankanalytikerens kedelige kurver eller futuristens til tider flyvske forudsigelser. I stedet får I et jordnært, humoristisk og handlingsorienteret bud på, hvad I skal være særligt opmærksomme på og lytte lidt højere til i tiden, der kommer.

Få en forståelse af de vigtigste samfundstendenser, der kommer til at påvirke vores fælles hverdag – lige fra topchefen til bogholderen og manden på produktionsgulvet.

lisbet fibiger byens netværk
“Tusind tak for et fantastisk oplæg. Vi var nærmest helt høje bagefter, og der er ingen tvivl om, at alle fik noget med sig hjem.”

Lisbet Fibiger

Netværksfacilitator BYENS NETVÆRK
Henrik Enegaard Skaanderup vl gruppe
“Vi synes alle, at du leverede et særdeles godt og indsigtsfuldt foredrag om disruption. Det sad lige i skabet.”

Henrik Enegaard Skaanderup

VL gruppe

Mere information / Booking

Jeg tilpasser længden af dette foredrag fuldstændig efter jeres behov. Derudover vinkler jeg det naturligvis til jeres konkrete virkelighed.

Der er også mulighed for at supplere foredraget med en kortere eller længere workshop, ligesom nogle foretrækker at igangsætte et længerevarende forløb for at sikre størst mulig effekt på den lange bane.

​Uanset hvad dit behov måtte være, så kontakt mig endelig. Så finder vi ud af den løsning, der passer helt rigtigt til jer.

Skriv til mig på jonathan@listenlouder.dk og lad mig høre, hvordan vi sammen kan gøre en forskel.

Share This