LinkedIn YouTube Vimeo SlideShare
Menu

Få dit drømmenetværk på SPEED DIAL

Lær at få kontakt til dit drømmenetværk af manden der har spist middag med Richard Gere; mediteret med Dalai Lama; skrevet bøger med Simon Sinek og mange flere.

Iværksætter Jonathan Løw har spist middag med Richard Gere; drukket te med Dalai Lama; skrevet forordet til bøger af Simon Sinek og Craig Newmark; skabt events med flere Nobelprisvindere; talt med alle fra vores nuværende konge til Isabel Allende og Ace of Base samt skrevet bøger med Seth Godin, Brian Chesky & Tim Ferriss og mange flere.

Jonathan Løw har skabt alle disse muligheder fra et lille kontor i Aarhus, men hvordan er det overhovedet muligt? Og hvem ville være virkeligt værdifulde at tilføje til DIT netværk?

Herhjemme har mange hørt om Jonathan Løw, der har 30.000 følgere på LinkedIn og har optrådt i alt fra Go’ Morgen Danmark til TV2 News; DR Nyhederne; Aftenshowet; Børsen; Berlingske Tidende etc., men i udlandet er han ukendt.

Så hvad er hemmeligheden?

Hvad gør du, hvis du som iværksætter; leder eller andet drømmer om at komme i kontakt med nogle helt bestemt mennesker, du måtte finde inspirerende eller vigtige for din forretning, men hvor det måske indtil videre ikke er lykkedes, eller hvor du ikke har haft troen på, at det var muligt?

Det får du svaret på i dette underholdende, inspirerende og konkrete foredrag om at forbinde med sit drømmenetværk.

Du får en god blanding af spændende historier; personlige anekdoter og ikke mindst lavpraktiske værktøjer og tip til, hvordan du gør i praksis.

Share This