LinkedIn YouTube Vimeo SlideShare
Menu

Sådan arbejder jeg højere i praksis

Som led i min Listen Louder-filosofi taler jeg bl.a. om at arbejde højere. Men hvad vil det sige i praksis?

I forhold til medarbejdere og kolleger handler det om, at vi skal integrere vidensdeling som en naturlig del af hverdagen. Hvis vi ikke har lyst til at dele og hjælpe, og hvis vi ikke sætter det i system, så opstår siloer hurtigt, og så bliver vi både mindre innovative, mindre tilfredse med arbejdet og mindre produktive.

Ét eksempel på, hvordan jeg selv arbejder højere, er at bede nogle af de spændende mennesker, jeg holder møder med, om at svare på et enkelt spørgsmål.
Jeg deler så deres svar med mine følgere på Facebook og LinkedIn for forhåbentlig at kunne inspirere dem og dele ud af den viden, jeg får adgang til på min vej.

På min YouTube kanal kan du løbe følgende alle mine arbejd højere-møder. Nedenfor er fire eksempler…

Jeg mødtes med Johan Bülow, stifteren af Lakrids, og spurgte ham om, hvad grundighed betyder for ham:

Jeg spiste frokost med Anders Grønborg, co-founder af LaserTryk, og var nysgerrig i forhold til, hvorfor Anders generelt ikke er den store fan af møder:

Jeg drak morgenkaffe med Nicolas Branas Michaelsen, co-founder af AirHelp, og ville gerne vide, hvad han mener er vigtigt at fokusere på som iværksætter:

Jeg tog en kop te med Lars Jannick Johansen, direktør i Den Sociale Kapitalfond, og delte hans svar i forhold til, hvilken type socialøkonomiske virksomheder fonden foretrækker at investere i:

At arbejde højere

af | 4. september, 2016 | Innovation, Iværksætteri

Del dette: [addtoany]

Share This