LinkedIn YouTube Vimeo SlideShare
Menu

Wearables

Den stigende popularitet af mobilt netværk har været en af de vigtigste faktorer i udviklingen af wearable teknologi.

Bluetooth-headset, smartwatches og webaktiverede briller giver brugere adgang til data via et Wi-Fi-netværk. En hel industri, der beskæftiger sig med udviklingen af apps, der kan forbindes til wearables, udviklede sig hurtigt og fulgte med en tendens, hvor brugere søger ny personlig indsigt gennem dataindsamling i realtid. Aktivitetssporing repræsenterer den første store bølge af wearables – et eksempel er Garmins Vivofit – et ur, hvor brugerne kan følge deres aktivitet i løbet af dagen og få besked, når det er tid til at bevæge sig. Denne funktion blev hurtigt videreudviklet, hvorfor uret nu er en forlængelse af ens smartphone, hvor uret har fået tilføjet en masse andre muligheder for dataindsamling.

Wearables er altså en teknologi, der bæres på kroppen. Wearables er blevet en mere almindelig del af den teknologiske verden, da virksomhederne er begyndt at udvikle flere typer af wearables, der omfatter kraftfulde sensorteknologier, som kan indsamle og levere information om brugeren og vedkommendes omgivelser.

For virksomheder er wearables også en betydelig mulighed, både hvad angår nye markeder og dataindsamling. Forhandlere kan indstille wearables til at identificere, hvilke områder i en butik en forbruger besøger, annoncører kan målrette forbrugerne baseret på placering og typen af apps i forbindelse med enheden. Derudover kan informationer, der uploades til et websted fra wearables, give marketingfolk specifikke informationer om konkrete forbrugere.

Hvordan virksomheder bruger data hentet fra wearables, vil fortsætte med at udvikle sig i takt med, at flere personer anvender wearables – og som tendensen er nu, er det flere og flere personer, der udnytter denne teknologi og dermed erhverver sig wearables.

Denne ordforklaring bringes til dig af iværksætter og foredragsholder Jonathan Løw. Du finder forklaringer på flere end 100 ord indenfor innovation, disruption, ledelse og innovation.

Wearables
Share This