LinkedIn YouTube Vimeo SlideShare
Menu

Smart workspace

Alt bliver mere smart. Telefoner, TV og endda køleskab. Men det sker ikke bare i det sociale private liv, det sker også på arbejdspladsen. Kontorer bliver mere intelligente som teknologien udvikler sig. Dette kaldes for smart workspace.

Vi forventer efterhånden at være tilsluttet problemfrit til verden omkring os – og dette er ikke en undtagelse, når det handler om vores arbejde. Internet of Things (IoT) gør det muligt for virksomheder at give ansatte øjeblikkelig adgang til fysiske enheder og systemer, hvilket gør det meget lettere at muliggøre fleksible arbejdsmåder. Vi ser det efterhånden som normen, at det skal være muligt at få adgang til arbejdsmailen fra et tog, eller bestille et møde hjemmefra. Og hvis en virksomheder ikke tilbyder deres ansatte den teknologi, der er nødvendig for at kunne udføre dette, er de i fare for at miste personale. Smart workspace er altså ikke et begreb, der kun er forbeholdt kontorets fire vægge, men kan tilgås hvor som helt og når som helst.

Smart workspace tilbyder smartere arbejdsmetoder, hvilket betyder, at mennesker kan være mere produktive på arbejdspladsen. Med et smart workspace kan man arbejde fleksibelt og vælge de bedste områder at arbejde i baseret på deres opgaver. Og glade mennesker med højere præstationsniveauer har en mere effektiv indvirkning på virksomheden og dens bundlinje. For at være et smart workspace har virksomheden brug for de smarte enheder, f.eks. smartphones, intelligente data osv. Så det er altså ingen overraskelse, at virksomheden har brug for smart teknologi til at drive ethvert smart workspace. Teknologien vil også give virksomheden mulighed for at skabe mere strømlinede processer og mere præcis statistik.

Hvis man som virksomhed ønsker at forblive attraktiv for sine ansatte er det vigtigt, at man imødekommer de ansattes behov og integrerer teknologier, der kan give et smart workspace. Da teknologien er blevet så stor en del af vores private liv og i vores hjem, forventer ansatte også at kunne få adgang til disse funktioner på arbejdspladsen. Smart workspace vil derfor både være en fordel for virksomheden og de ansatte, hvor virksomheden vil opleve tilfredse ansatte og bedre mulighed for at kunne få præcise statistikker – måske over de mest effektive arbejdstimer i løbet af en dag.

Denne ordforklaring bringes til dig af iværksætter og foredragsholder Jonathan Løw. Du finder forklaringer på flere end 100 ord indenfor innovation, disruption, ledelse og innovation.

Smart workspace
Share This