LinkedIn YouTube Vimeo SlideShare
Menu

Smart machines

Smart machines er ikke længere kun forbeholdt science-fiction. De bliver brugt af virksomheder den dag i dag. Og hver dag vokser de muligheder, som smart machines tilbyder.

Smart machines er enheder, der kan lære sig selv, hvordan man gør ting. Det er denne form for læring, der defineres som maskinlæring, som er en del af kunstig intelligens (AI). Smart maschines omfatter robotter, selvkørende biler og andre kognitive databehandlingssystemer, der er i stand til at træffe beslutninger og løse problemer uden menneskelig indgriben.

Smart machines påvirker den måde, som vi i dag driver virksomheder på. Fremskridt inden for kunstig intelligens, talegenkendelse og maskinindlæring gør det muligt at automatisere visse arbejdsgange, der vil skabe en lavere fejlfrekvens. Smart machines kan både udgøre intelligente personlige assistenter, intelligente rådgivere og avancerede globale industrisystemer, hvilket gør smart machines til et af de mest revolutionerende element i i IT-historiens historie.

Smart machines skal matches af ‘smarte virksomheder’, der ved, hvordan man konkurrerer og forbliver relevante, da digital teknologi og automatisering bliver endnu mere allestedsnærværende og begynder at dominere flere og flere arbejdspladser.

Den bedste måde for virksomhedsledere at forberede sig på fremtiden er at holde øje med de nuværende tendenser og være klar til at tilpasse sig, når flere og flere smart machines kommer på markedet.

Denne ordforklaring bringes til dig af iværksætter og foredragsholder Jonathan Løw. Du finder forklaringer på flere end 100 ord indenfor innovation, disruption, ledelse og innovation.

3d print
Share This