LinkedIn YouTube Vimeo SlideShare
Menu

Singularity University

Singularity University blev oprettet i 2008 i Silicon Valley i Californien. Singularity University er et globalt uddannelsesinstitut, der tager afsæt i eksponentielle teknologier til at klare verdens største udfordringer.

Underviserne på Singularity Universoty kommer fra verdens top universiteter og virksomheder som eksempelvis Harvard, Facebook og Google.

Singularity University inddrager elementer i undervisningen, der skal hjælpe med at forstå hurtige accelererende teknologier og hvordan man anvender dem for at påvirke milliarder af mennesker positivt. Formålet med Singularity University er derfor at uddanne og inspirere ledere til at bruge disse eksponentielle teknologier til at håndtere menneskets udfordringer.

Som nævnt beskæftiger Singularity University med eksponentielle teknologier. Helt konkret er det teknologier som kunstig intelligens (AI), bioteknologi, energi- og miljøsystemer, medicin og neurovidenskab, nanoteknologi og digital produktion og netværk og IT-systemer.

Dansk erhvervsliv har i mange år taget den lange tur til Singularity University i Californien, hvor de er blevet undervist i den eksponentielle teknologi. Men det behøver de ikke længere. SingularityU Nordic, der er en underafdeling til Singularity University, er nemlig åbnet i Danmark.

Teknologien er i den grad kommet for at blive og det er netop det aspekt, som Singularity University imødekommer i sin undervisning. Det handler om at lære verdens ledere at omfavne teknologien og se, hvor mange muligheder der er, for at skabe innovative og disruptive produkter, der kan være med til at fremme menneskehedens tilstand.

Denne ordforklaring bringes til dig af iværksætter og foredragsholder Jonathan Løw. Du finder forklaringer på flere end 100 ord indenfor innovation, disruption, ledelse og innovation.

Singularity University
Share This