LinkedIn YouTube Vimeo SlideShare
Menu

Millennials

Millennials er personer, der er født mellem år 1980 og 2000. Millennials er den generation, der adskiller sig mest fra alle de andre definerede generationer.

Millennials voksede op med computere, internettet og den grafiske brugergrænseflade, hvilket har givet dem en helt naturlig fortrolighed med teknologien. Denne fortrolighed gør dem dygtige til at forstå grænseflader og visuelle sprog. De har tendens til nemt at tilpasse sig nye programmer, operativsystemer og enheder og udfører computerbaserede opgaver hurtigere end ældre generationer. Selv om det er blevet bevist, at multitasking normalt ikke er en effektiv måde at arbejde på, kan Millennials være de medarbejdere, der mest sandsynligt vil kunne mestre denne disciplin.

Millennials er generelt trygge ved forestillingen om et offentligt liv på internettet. Denne komfort med sociale medier betyder, at de er gode til at skabe forbindelser via online og sociale medier. Også i skolegangen er Millennials i højere grad blevet undervist i teknologien, som nu er blevet en helt naturlig del af stort set alle skoletimer.

Millennials har haft en stor betydning for den måde, som virksomheder i dag fungerer på – både i deres daglige drift men også i forhold til de produkter og ydelser, der tilbydes forbrugerne. Nogle af disse ændringer, som Millennials har haft indflydelse på er:

De har gjort sociale medier større end det nogensinde var før

Millennials var den første generation til at stole på de sociale medier. Som følge heraf er sociale medier nu større end nogensinde før, ikke kun for sociale formål, men også for virksomheder, der bruger de sociale medier til at nå ud til målgruppen.

Social media marketing er i sig selv blevet en af ​​de mest indflydelsesrige måder at fremme stort set enhver virksomhed, produkt eller service på.

De kræver fleksibilitet og arbejdsmiljø

Millennials er begyndt at kræve mere balance mellem arbejde og privatliv, og resultatet er en stor ændring i den tidligere 8-16-model, som de fleste virksomheder overholdt i årtier. Mange millennials forventer både at kunne have adgang til arbejde i hjemmet, hvorfor flere virksomheder begynder at imødekomme ideen om fleksible timer, arbejde fra hjemmet og telekommunikation.

Resultatet giver mange unge arbejdere mulighed for at afbalancere deres voksende familie med deres voksende karriere.

De kræver et formål på arbejdspladsen

Millennials vil have et job, hvor de har et meningsfuldt formål, og de ønsker at arbejde for et firma, der faktisk fremmer velfærd i vores samfund på nye og innovative måder.

Denne ordforklaring bringes til dig af iværksætter og foredragsholder Jonathan Løw. Du finder forklaringer på flere end 100 ord indenfor innovation, disruption, ledelse og innovation.

Millennials
Share This