LinkedIn YouTube Vimeo SlideShare
Menu

Big Data

Big data er, som ordet også indikerer, et område, der beskæftiger sig med store mængder data. Men det er ikke selve mængden af data, der er interessant og relevant, men hvad virksomheder bruger den store mængde af data til.

Hver gang vi mennesker interagerer med en computer, bliver vores adfærd registreret. Det kunne eksempelvis være når vi bestiller en rejse via et online rejsebureau eller tjekker ind med vores rejsekort på togstationen. Al vores adfærd, der registreres via en computer, kan karakteriseres som big data.

For virksomheder er big data et værdifuldt værktøj, der kan bruges til eksempelvis at tage bedre strategiske beslutninger eller udvikle mere relevante produkter til forbrugerne. Den store mængde af data giver nemlig virksomheden mulighed for at vide mere om forbrugerne – og dermed også, hvad de har brug for, hvordan og hvornår.

Denne ordforklaring bringes til dig af iværksætter og foredragsholder Jonathan Løw. Du finder forklaringer på flere end 100 ord indenfor innovation, disruption, ledelse og innovation.

big data
Share This