LinkedIn YouTube Vimeo SlideShare
Menu

At lytte højere

At lytte højere handler om at være nysgerrig på sin omverden og om at lytte for at lytte og ikke blot lytte for at tale.

Uanset om du arbejder med salg, markedsføring, innovation eller iværksætteri er det mindst lige så vigtigt at lytte til og forstå dine kunder og samarbejdspartnere, som det er at sælge dine produkter og ydelser.

Listen Louder er ikke kun en engelske oversættelse af at lytte højere, men også navnet på Jonathan Løws firma. Listen Louder bygger på samme filosofi, hvor Jonathan Løw tror på, at iværksættere, virksomheder og ledere i fremtiden bliver allermest succesfulde, hvis de kombinerer det at lytte højere med at handle på den nye viden, de opnår.

I praksis indebærer det, at man, efter at have lyttet til sine ansatte, kunder, samarbejdspartnere etc., har nogle meget klare processer og måder, hvorpå man omsætter viden til handlinger.

Du kan læse nærmere omkring filosofien bag det at lytte højere på Jonathan Løws blog og inde på Listen Louder-hjemmesiden.

Denne ordforklaring bringes til dig af iværksætter og foredragsholder Jonathan Løw. Du finder forklaringer på flere end 100 ord indenfor innovation, disruption, ledelse og innovation.

at lytte højere
Share This