LinkedIn YouTube Vimeo SlideShare
Menu

PLEASE DON’T FUCK UP THE CULTURE

Foredraget om hvordan du skaber en ægte, dyb motivation og passion iblandt medarbejderne…

Jeg har de seneste mange år rejst rundt i hele verden og talt med hundredvis af verdens førende ledere, entreprenører og HR-chefer.

I dette foredrag deler jeg de vigtigste og mest innovative tiltag indenfor motivation og meningsskabelse i verden med tilhørerne samt gør deltagerne klogere på, hvordan man kan arbejde med motivation og passion i hverdagen.

Jeg stiller derudover skarpt på, hvordan I kan bevare både motivation og mening i krævende perioder. Det kunne eksempelvis være i forbindelse med hastig vækst; fyringsrunder; kriser og i det hele taget perioder, hvor I skal omstille jer.

  Jeg inddrager en række tankevækkende cases, så I hører fx. om, hvorfor:
   

  • Airbnb-stifter Brian Chesky sendte en mail til alle medarbejdere, hvori han skrev: “Jeg aner ikke, hvad Airbnb laver om 10 år fra nu, men lov mig én ting: Please don’t fuck up the culture!”
  • Kayak – et amerikansk væksteventyr – bad alle medarbejdere om at besvare kundeservice-opkald.
  • Zappos og Amazon indførte en 3-måneders bonusløn, hvis en medarbejder sagde op indenfor den første måned efter ansættelse. 
  Alexandra Krautwald
  ”Professionel, begavet, nytænkende, enormt dygtig! Og så er han samtidig et meget fint menneske, ham Jonathan Løw.”

  Alexandra Krautwald

  Composing A/S
  Claus Mejlby Nielsen
  “Tak for et godt og inspirerende morgenmøde med en vidende og veloplagt foredragsholder.”

  Claus Mejlby Nielsen

  CEO Atki A/S

  Det får tilhørerne med hjem

  • Et spændende og inspirerende indblik i de vigtigste og mest innovative tiltag indenfor HR og ledelse i verden.
  • Konkrete bud på hvordan man kan arbejde med motivation og passion i hverdagen.
  • En gratis e-bogs og lydbogs-udgave af mine tre bøger “Listen Louder”, “Disruptionbogen” og “GURUBOGEN”, der alle er blevet meget rost og har været bestsellere. Denne bogpakke udleveres til alle deltagere uden beregning!

  Mere information / Booking

  Jeg tilpasser længden af dette foredrag fuldstændig efter jeres behov. Derudover vinkler jeg det naturligvis til jeres konkrete virkelighed.

  Der er også mulighed for at supplere foredraget med en kortere eller længere workshop, ligesom nogle foretrækker at igangsætte et længerevarende forløb for at sikre størst mulig effekt på den lange bane.

  ​Uanset hvad dit behov måtte være, så kontakt mig endelig. Så finder vi ud af den løsning, der passer helt rigtigt til jer.

  Skriv til mig på jonathan@listenlouder.dk eller ring på 28 78 54 50 og lad mig høre, hvordan vi sammen kan gøre en forskel.
  Share This