LinkedIn YouTube Vimeo SlideShare
Menu

Jeg lagde for nogle dage siden et opslag op på min Facebook og LinkedIn, hvor jeg spurgte, om der var nogle, som var friske på at gå en lille tur på en times tid i det fri. Formålet var at få noget mere luft i kinderne og møde nogle spændende mennesker, men jeg havde aldrig drømt om den respons, der indtil videre er kommet på de to opslag:

Flere end 200.000 mennesker har indtil videre set dem og mange hundrede kommenteret på dem. Derudover har jeg via e-mail, SMS og beskeder på sociale medier modtaget langt over 1000 opfordringer til at gå en tur sammen. Jeg havde på ingen måde forventet den respons og var faktisk nærmere var nervøs for, at ingen ville reagere på opslaget.

Jeg skrev i mit opslag, at jeg følte en vis sårbarhed ved at lægge det op, og det gjorde jeg virkelig, for sæt nu ingen ville reagere på det? Så ville man ærlig talt fremgå noget fjollet. Reaktionen har imidlertid været den stik modsatte. Jeg har modtaget flere end 1000 tilbud om at gå en tur, og der er rigtig mange, som også har delt meget personlige historier om, hvorfor de gerne vil mødes. Derudover er jeg også blevet spurgt af mange, om de må ’låne’ idéen til deres egne sociale medier, og selvfølgelig må de det. Hvis det kunne blive til en slags bevægelse, vil det da bare være helt fantastisk.

Det er utroligt rørende og opløftende at opleve i en tid, hvor vi har haft det svært som mennesker. Det vidner for mig også om, at vi måske mere end nogensinde har et behov for at komme tæt på andre mennesker og dele vores liv og tanker med dem. Hvis dette lille opslag kan føre til sådan en bølge, så vil det være helt fantastisk.

Jeg har indtil fyldt kalenderen med ikke mindre en 30 gåture over den næste 1 ½ måned. Det er gåture med alt fra direktører til sygeplejersker, arbejdsløse, iværksættere og forskere. Det har for mig ikke handlet om folks titler eller beskæftigelse, men om de beskeder, de har sendt om, hvorfor de gerne vil gå en tur. For formålet med turene er ikke kun professionelt. Nogle gåture forventer jeg bliver professionelle, andre mere personlige og nogle måske en kombination heraf.

 

 

Share This