LinkedIn YouTube Vimeo SlideShare
Menu

Min historie i ord og billeder

 

Jeg tror helt grundlæggende på, at vi som mennesker bliver både mere succesfulde, motiverede og lykkelige ved at lytte højere.

Denne tro på ‘at lytte’ – uanset om du arbejder med HR, ledelse, forretningsudvikling, kommunikation, innovation eller iværksætteri – har jeg valgt at kombinere med min egen meget praktiske tilgang til verden og virkeligheden.

Resultatet er Listen Louder, hvor jeg via foredrag forsøger at bidrage til, at både små og store organisationer bliver endnu mere motiverede, forandringsskabende, lydhøre og generelt trives bedre.

Jeg har været med i opstarten af 5 virksomheder (Listen Louder, eForlag.dk, Sprout, engodsag.dk og JumpStory) samt har skrevet 5 bøger om emnet. To af disse bøger er blevet #1 bestsellere. Jeg har derudover interviewet 45 af verdens førende ledere og innovatører til en bog, der udkom i USA på forlaget Taylor & Francis i foråret 2018.

Foruden ovenstående har jeg været ansat som online chef hos Bog & idé samt investor- og rådgiver i startup- og kapitalfonden Accelerace. Jeg er tidligere blevet kåret som ét af Danmarks 100 største talenter af Berlingske (Top 100 Talent-listen) samt har modtaget e-handelsprisen for mit arbejde med virksomheden engodsag.dk.​

 

 

Ovenstående erfaring og indsigt får du glæde af, når du booker mig til et foredrag eller læser én af mine bøger. ​

Share This