LinkedIn YouTube Vimeo SlideShare
Menu

På tirsdag den 5. juni har jeg den store fornøjelse at rejse til Vilnius i Litauen. Jeg er blevet inviteret til at holde foredrag omkring min anden virksomhed, JumpStory, og vores vision om at ændre billedbranchen én gang for alle.

Jeg skal tale til eventen LOGIN 2019, som er den største tech- og iværksætterevent i den del af Europa. Flere end 10.000 besøgende deltagere over de to dage, og jeg skal på hovedscenen som den første på dag ét. Udover at jeg glæder mig til at fortælle de fremmødte omkring JumpStory, så ser jeg meget frem til at høre de to næste på scenen efter mig:

  • Dhiraj Mukherjee, der er manden bag én af verdens mest populære apps – Shazam, som hver måned bliver brugt af flere end 300 millioner mennesker til at genkende musiknumre
  • Margrethe Vestager, som bliver interviewet af Rita Milluté fra Litauisk TV omkring både muligheder og udfordringer, når det kommer til moderne teknologi og IT-lovgivning i Europa.

Tusind tak til folkene bag LOGIN for denne mulighed!

Share This