LinkedIn YouTube Vimeo SlideShare
Menu

Find dit hvorfor

Vi har alle et why. Dit hvorfor er det formål eller den sag, der inspirerer dig.

Du har måske set den populære Ted Talk Start with why af amerikaneren Simon Sinek.

​Jeg har haft fornøjelsen af at skrive forordet til Simon Sinek’s nye bog Find dit hvorfor, og i dette foredrag inspirerer jeg jer til, hvordan I kan finde jeres hvorfor som både organisation og individ.​

Jeg leverer med humor og dybde de vigtigste pointer fra Simon Sineks nye bestseller.

Klik her og læs mere om Simon Sineks bog Find dit Hvorfor

Det får tilhørerne med hjem

  • Forstå fordelene ved at kende jeres hvorfor – både som individ og organisation
  • Få værktøjer til at finde frem til dette hvorfor
  • Få den værdifulde indsigt og de konkrete værktøjer til at skabe det, Simon Sinek kalder en bevægelse.En bevægelse er andet og mere end en virksomhed eller en kommune. Det er en organisation, som folk passioneret ønsker at være en del af – Uanset om disse ‘folk’ er ansatte i bevægelsen eller mennesker, som føler en stærk tilknytning til det, bevægelsen kæmper for.
  • En gratis e-bogs og lydbogs-udgave af mine tre bøger “Listen Louder”, “Disruptionbogen” og “GURUBOGEN”, der alle er blevet meget rost og har været bestsellere. Denne bogpakke udleveres til alle deltagere uden beregning!

 

Mere information / Booking

Jeg tilpasser længden af dette foredrag fuldstændig efter jeres behov. Derudover vinkler jeg det naturligvis til jeres konkrete virkelighed.

Der er også mulighed for at supplere foredraget med en kortere eller længere workshop, ligesom nogle foretrækker at igangsætte et længerevarende forløb for at sikre størst mulig effekt på den lange bane.

​Uanset hvad dit behov måtte være, så kontakt mig endelig. Så finder vi ud af den løsning, der passer helt rigtigt til jer.

Skriv til mig på jonathan@listenlouder.dk og lad mig høre, hvordan vi sammen kan gøre en forskel.

Share This