LinkedIn YouTube Vimeo SlideShare
Menu

FREMTIDEN TILHØRER DE NYSGERRIGE

Foredraget der giver dig indsigt i, hvad der er op og ned i AI og andre trending teknologier

For 10 år siden talte alle om “disrupt eller dø”. 10 år senere havde vi erfaret, at nogle dommedagsprofetier havde holdt vand, mens andre var stærkt overdrevne.

I dette spændende foredrag flyver jeg sammen med jer ind i fremtiden, når det kommer til AI og andre fremadstormende teknologier.

Hvordan vurderer I, hvorvidt I skal bygge eksempelvis generative AI fra bunden; begynde at bruge ChatGPT mere og i det hele taget skabe fremtiden frem for at vente på den?

 

Det er afgørende, vi forstår, hvad vi taler om, når vi forsøger at skabe fremtiden frem for at vente. Derudover handler det om en grundlæggende nysgerrighed.

Jeg har derfor designet et foredrag, der med vidt åbne øjne kigger på AI og teknologi-junglen anno 2024.

Sammen kommer vi rundt i forskellige både vilde og jordnære eksempler på, hvordan det kan gøre en forskel i praksis, ligesom I får værktøjer til at vurdere, hvornår timingen er den rette i jeres tilfælde.

lisbet fibiger byens netværk

“Tusind tak for et fantastisk oplæg. Vi var nærmest helt høje bagefter, og der er ingen tvivl om, at alle fik noget med sig hjem.”

Lisbet Fibiger

Netværksfacilitator BYENS NETVÆRK
Henrik Enegaard Skaanderup vl gruppe

“Vi synes alle, at du leverede et særdeles godt og indsigtsfuldt foredrag om AI og fremtidens teknologier. Det sad lige i skabet.”

Henrik Enegaard Skaanderup

VL gruppe

Det får tilhørerne med hjem

  • En forståelse af forskellen på AI, generativ AI, digitalisering og disruption
  • Inspirerende trends og tendenser fra ind- og udland
  • Konkrete værktøjer og cases der nemt kan omsættes i hverdagen (dvs. mindre Apple og Google og mere nede på jorden eksempler)
  • En gratis e-bogs og lydbogs-udgave af mine tre bøger “Listen Louder”, “Disruptionbogen” og “GURUBOGEN”, der alle er blevet meget rost og har været bestsellere. Denne bogpakke udleveres til alle deltagere uden beregning!

Mere information / Booking

Jeg tilpasser længden af dette foredrag fuldstændig efter jeres behov. Derudover vinkler jeg det naturligvis til jeres konkrete virkelighed.

Der er også mulighed for at supplere foredraget med en kortere eller længere workshop, ligesom nogle foretrækker at igangsætte et længerevarende forløb for at sikre størst mulig effekt på den lange bane.

​Uanset hvad dit behov måtte være, så kontakt mig endelig. Så finder vi ud af den løsning, der passer helt rigtigt til jer.

Skriv til mig på jonathan@listenlouder.dk eller ring på 28 78 54 50 og lad mig høre, hvordan vi sammen kan gøre en forskel.
Share This